2010 Haiwan Golden Memory Shu Puerh Beeng Cha 357g

Haiwan has released this ripe Pu-erh cake since 2008, it is widely loved by customers. The tea yields a deep red liquor with a smooth taste and aged undertone. The tea is ready to drink now but great potential after a few years of aging. Váha jednoho koláčku je 357 g.

Položka byla vyprodána…
Vyprodáno
Kód: 747
950 Kč / ks
Kategorie: Tmavý (shu) pu-erh
Hmotnost: 0.357 kg
Země: Čína
Položka byla vyprodána…

Tento typ koláčků produkuje Haiwan Tea Factory již od roku 2008, přičemž si koláčky rychle získaly oblibu u zákazníků. Továrna vybrala Pro tento jemný koláč tmavého pu-erhu byly vybrány velké čajové lístky z vyšších horských poloh v oblasti Xishuangbanna. Na zpracování dohlížel dlouholetý zkušený teamaker pan Zhou Bing Liang, který má v Haiwan Tea Factory na starosti kompletní proces zpracování čaje, aby byla zaručena vysoká kvalita. Čaj nám dává tmavě červený nálev jemné chuti s patrnou uhlazeností díky dlouholetému zrání. Váha jednoho koláčku je 357 g.

 

Sklizeň: jaro 2010

Oblast: Xishuangbanna, provincie Yunnan, Čína

Producent: Haiwan Tea Industry

 

Tip na přípravu: Na 300 ml si připravte množství cca 5-6 gramů. Zalijte vodou o teplotě cca 95-100 °C. Doporučujeme nultý nálev  - čaj jen na krátkou dobu zalít, rychle slít a vylít - tedy čaj takzvaně opláchnout. Následně louhujte dle chuti cca 3 minuty. Takto lze připravit několik nálevů. Vhodná je i příprava způsobem Gong Fu, kdy se použijte 7-10 gramů na 100-150 ml vody a louhuje se vícekrát po 10-20 vteřinách.

 

Haiwan has released this ripe Pu-erh cake since 2008, it is widely loved by customers. The factory selected large tea leaves from high mountains for this fine Pu-erh cake, prepared by Mr. Zhou Bing Liang, the prestigious Pu-erh tea expert who is in charge of the complete tea processing methods to guarantee a premium quality. The tea yields a deep red liquor with a smooth taste and aged undertone. The tea is ready to drink now but great potential after a few years of aging.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: